Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Ανάρτηση ιστολογίου αποφοίτων Μηχανικών Ορυκτών Πόρων

Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε στις 14/11/2009.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΧΟΠ 14/11/2009 ΣΤΟ ΤΕΕ

Πραγματοποιήθηκε χθές στο νέο κτίριο του ΤΕΕ μία πρώτη άτυπη συνάντηση αποφοίτων του τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων.
Στη συνάντηση περευρέθησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου αποφοίτων κ. Σταμούλης Κυριάκος και ο πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών κ. Πατσαλίδης Κυριάκος.
Επίσης συμμετείχαν σημαντικός αριθμός αποφοίτων πράγμα που δείχνει τη δυναμική που υπάρχει αλλά και την αναγκαιότητα για να δράσουμε πιο συστηματικά και ουσιαστικά.
Αποτιμήθηκε η κατάσταση έως τώρα και συναποφασίσαμε να ξαναβρεθούμε στις 19 Δεκεμβρίου 2009 στον ίδιο χώρο (Νίκης 4 -Σύνταγμα) ώστε να δρομολογήσουμε τις διαδικασίες για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου αποφοίτων.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους δύο προέδρους αλλά και το σύνολο των συναδέλφων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου και συμμετείχαν.

Σύντομα θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο αυτό πληροφορίες για τους Διπλωματούχους Μηχανικούς Ορυκτών Πόρων με τη φιλοδοξία να γείνει ο χώρος αυτός σημείο συνάντησης ενημέρωσης και προβληματισμού μέχρι να δημιουργηθεί η σελίδα των Συλλόγου των διπλωματούχων.

Φιλικά


Χαιρετάκης Μαντίνος

Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπακωνσταντίνου Κώστα φίλο και συνάδελφο για τη δημιουργία του συγκεκριμένου ιστολογίου.

Χαιρετάκης Μαντίνος είπε...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η νεά συνάντηση των αποφοίτων των ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 10 το πρωι στο νέο κτίριο του ΤΕΕ οδός ΝΙΚΗΣ 4 - ΣΥΝΤΑΓΜΑ στον 8ο όροφο.
Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Φιλικά
Χαιρετάκης Μαντίνος.

ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΜΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

Αγαπητοί Συνάδελφοι.
Η προγραμματισμένη συνάντηση για 19 Δεκεμβρίου 2009 αναβάλλεται. Μέσα στον Ιανουάριο θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για τη συνάντησή μας.


Φιλικά



Χαιρετάκης Μαντίνος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε, με χαρά παρατηρώ το νέο blog, πολύ θα ήθελα κι εγώ να παρευρισκόμουνα στη συνάντηση των αποφοίτων, έχεις κάποιο νέο για την επόμενη?
Φιλικά
Γιώργος Γερογιάννης

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν καλό αν γράφατε δυό λόγια για την πρωτοβουλία του συγκεκριμένου blog, όπως ποιοι το άνοιξαν, πότε, ποιος ο σκοπός του, η λειτουργικότητά του κλπ, το έχουν δει αρκετοί συνάδελφοι και δεν ξέρουν κάτι για αυτό. Συνηθως σε τέτοιες περιπτώσεις (πόσο μάλλον όταν κανονίζονται και συναντήσεις κλπ) γράφεται κάτι.
Πχ αποτελεί πρωτοβουλία κάποιου έτους? Δημιουργήθηκε για να βρεθούμε να συζητήσουμε συγκεκριμένα θέματα? κλπ κλπ κλπ
ευχαριστώ
φιλικά
Γιώργος Γερογιάννης Μηχοπ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι.
Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και επαναδραστηριοποίησης του συλλόγου, σας ενημερώνουμε ότι η εκλογοαπολογιστική συνέλευση που αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη. Παρακαλώ να ενημερώσετε και τους υπόλοιπους συναδέλφους μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Σταμούλης Σπύρος
Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανικών Ορυκτών Πόρων.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η διεύθυνση της αίθουσας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί η συνάντησή μας είναι στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 3 στο κέντρο του Πειραιά και στο β΄όροφο. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη καθώς θα ορισθεί η ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη νεόυ Δ.Σ. θα εγγράψουμε νέα μέλη και γενικότερα θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν την ανασύσταση του Συλλόγου μας.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.


Φιλικά


Χαιρετάκης Μαντίνος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Στα πλάισια της αναδιοργάνωσης και ανασύστασης του Συλλόγου των Μηχανικών Ορυκτών Πόρων θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 27 του Φλεβάρη και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Αγ. Κωνσταντίνου 3 – Β όροφος) θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση.
Παράλληλα θα ορισθεί η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. καθώς και οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για τις εκλογές. Επίσης θα υπάρξει διαδικασία εγγραφής νέων μελών.
Την περίοδο αυτή παράλληλα υπάρχει σε ανοιχτή διαβούλευση για πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας του Τμήματος μιά συζήτηση για τον επαναπροσδιορισμό των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων. Ανατρέχοντας καθ’ ένας από εμάς στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ μπορεί να βρεί το αντίστοιχο σχέδιο προεδρικού διατάγματος που το τμήμα των Μεταλλειολόγων έχει ετοιμάσει για να το παραδώσει προς συζήτηση στο ΣΑΠΕ (Συμβούλιο Ανώτατης Παιδείας).
Ζήτησα από τον Πρόεδρο του Τμήματος ΜΗΧΟΠ Κο Βαφείδη και τον πρόεδρο του Συλλόγου των φοιτητών Κο Πατσαλίδη να μας αποστείλουν τα σχετικά κείμενα που εκείνοι έχουν επεξεργαστεί για εμάς ώστε να τοποθετηθούμε και εμείς επίσημα μέσα από ένα κείμενο εργασίας. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι μέχρι τις αρχές Μάρτη τα σχετικά κέιμενα θα πρέπει να δωθούν και από την πλευρά μας στο ΣΑΠΕ.
Ως εκ τούτου καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για όλους μας να παρευρεθούμε στη συνέλευση της 27/2 διότι θα πρέπει να ενημερωθούμε για τις μέχρι τώρα εξελίξεις αλλά και να συζητήσουμε και να προτείνουμε τυχόν τροποποιήσεις εάν αυτό απαιτείται στο υπάρχον κέιμενο.
Σας ζητώ να εκτιμήσετε ο καθένας ξεχωριστά τη σοβαρότητα των θεμάτων και να παρευρεθείτε στην προαναφερθήσα συνάντηση.

Φιλικά


Χαιρετάκης Μαντίνος

Ανώνυμος είπε...

ενημέρωση για την συνάντηση έχουμε;;;